Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

У першу річницю

7 грудня 2012 р. Митрополит Луцький і Волинський завершує Богослужіння в луцькій тимчасовій каплиці Великомучениці Катерини з нагоди її освяти, престольного празника та першої річниці заснування храму. Світлина інформаційної служби єпархії

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл освятив тимчасову каплицю Великомучениці Катерини в Луцьку та очолив Літургію з нагоди престольного свята й першої річниці заснування храму. Із владикою співслужили канцлер єпархії і луцький міський декан протоієрей Микола Цап, настоятель парафії протоієрей Юрій Близнюк та інше місцеве духовенство.

З хлібом-сіллю зустрічали архієрея діти парафіяльної недільної школи, декламуючи вірші та співаючи пісень.

На завершення відправи архіпастир виголосив проповідь про угодницю Божу Катерину та сенс життя. Мета нашого буття на землі – готуватися до вічності, прославляючи Всевишнього, молячись до Творця та відвідуючи Службу Божу. А суєта, надмірні клопоти про матеріальне спонукають забувати духовне, зазначив високопреосвященний.

10 грудня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо