Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Готуючись до Різдва

12 грудня 2012 р. Конкурс вертпеів у у Волинській православній богословській академії. Світлина з сайта Vpba.org

У Волинській православній богословській академії (ВПБА) відбувся конкурс вертепів. Як зазначено на сайті Vpba.org, у дійстві взяли участь учні Центру християнського виховання дітей і молоді в Луцьку, вихованці дитячої музичної школи № 1, вертепи студентів ВПБА та її регентського відділення.

Почесними гостями на цьому заході були єпископ Володимир-Волинський Матфей та ректор протоієрей Ігор Швець і викладачі навчального закладу. Також були присутні студенти Луцького базового медичного коледжу. Окрасою події став хор академії. У його виконанні звучали колядки та віншівки.

По закінченні виступів із вітальним словом до учасників звернувся владика Матфей, який наголосив на важливості збереження традиції «ходіння» вертепом та співу колядок, прославляючи народженого Христа Спасителя.

На закінчення дійства о. Ігор оголосив результати конкурсу вертепів, а також малюнка на різдвяну тематику і запросив усіх до столу на чай.

14 грудня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо