Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Прощання з недільною школою

26 травня 2013 р. У Центрі християнського виховання дітей і молоді. Світлина з архіву священика Андрія Ротченкова

У Центрі християнського виховання дітей та молоді в Луцьку відбулось урочисте закінчення навчального року. З цієї нагоди директор Центру священик Андрій Ротченков відправив подячний молебень у храмі Всіх волинських святих Волинської православної богословської академії.

Цього року дипломи отримали дванадцять випускників. Центр не щороку проводить випуск учнів, адже чим довше діти відвідують християнську школу, тим міцнішим буде духовний фундамент їхніх душ.

Свято прикрасили виступи хорових груп Центру під керівництвом Богдани Гонтар та Надії Квашук. А театральна студія школи під керівництвом Олени Мороль приготувала цікаву і змістовну виставу. На завершення батьківським комітетом для випускників було влаштовано солодкий стіл.

Також до цієї події приурочили поїздку до Почаєва. Дорогою паломники співали молитов та духовних пісень, переглянули повчальні фільми, ознайомилися з історією святині, дізнались про життя преподобних.

Як зазначив о. Андрій, за сприяння митрополита Луцького і Волинського Михаїла Центр християнського виховання дітей та молоді з нового навчального року буде розміщено в нових класах. Зараз там проводяться ремонтні роботи.

04 червня 2013 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо