Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Для майбутніх прочан

Паломництво на Святу Землю слідами новозавітних подій – від Благовіщення до Вознесіння – показано в новому повнометражному фільмі «Обитель Божа». Його автор – Андрій Гнатюк, прес-секретар єпархії, головний редактор єпархіальної телестудії «Собор».

Це друга стрічка, яка змальовує прощу стежками Спасителя (перша, «Дорогою Ісуса Христа», вийшла у 2008 році). Глядачі зможуть віртуально побувати на горі Синай, у печері, де був похований великомученик Юрій Переможець, пройти місцями, пов’язаними із життям Божого Сина. Кожен епізод богомілля розпочинається розповіддю про відповідне місце і подію зі Святого Письма. Фільм містить чимало довідкової інформації, зокрема у другій частині – короткі відомості про деякі рекреаційні пункти Ізраїлю.

Придбати диск можна в інформаційно-видавничому центрі єпархії за адресою: Луцьк, Градний узвіз, 1 (у духовній консисторії, навпроти Троїцького собору). Тираж обмежений. Перша відеоплатівка також іще доступна для придбання, зокрема, в кафедральному соборі Святої Трійці обласного центру.

08 січня 2014 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо