Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

І так цілодобово

4 березня 2014 р. Читання невсипущого Псалтиря у Волинській православній богословській академії. Світлина інформаційної служби єпархії.

Від 3 березня у Волинській православній богословській академії (ВПБА) триває читання невсипущого Псалтиря. Протягом 40 днів Великого посту по декілька разів на добу поминаються імена із записок за здоров’я та за упокій. Кожен мирянин удень чи вночі може ввійти до академічного храму й помолитись із чтецями.

Як повідомляє офіційний сайт Vpba.org, причиною такого читання Псалтиря саме в духовній школі є потреба у залученні великої кількості учасників. Парафіяльний храм чи монастир із малою кількістю ченців не забезпечить безперервного звершення цього чину.

Ще є можливість подати записки та пом’яники з іменами на поминання. Це можна зробити через місцеві парафії, свічниць кафедрального собору Святої Трійці або безпосередньо в приймальні навчального корпусу академії за адресою: Луцьк, Градний узвіз, 5 (2 поверх, у робочі дні, з 10.00 до 16.00). Докладніша інформація – за тел.: (0332) 72-32-12, 72-60-72.

05 березня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо