Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

За Україну – спільно

28 лютого 2014 р. Заупокійна літія по загиблих на Майдані в Києві в с. Зимне Володимирського районного деканату. Світлина з архіву протоієрея Андрія Шевчука

В с. Зимне Володимирського районного деканату відслужено заупокійну літію по загиблих на Майдані в Києві. Її очолив декан протоієрей Євген Шевчук, із яким правили священики міського та районного благочинь. Також за спокій душ молилися представники місцевої Свято-Троїцької парафії, громадськості, голова райради Андрій Оніщук.

У душпастирському слові о. Євген наголосив на необхідності спільної молитви за тих, хто віддав життя за свободу і краще майбутнє України, єднання всіх українців, незалежно від конфесійної приналежності.

Оскільки місцеву громаду зареєстровано торік і вона поки що не має ні храму, ні власної землі, з дозволу місцевої влади літію служили на центральній площі села. Вона знаходиться біля стін жіночого монастиря УПЦ МП, тож разом із нашим Патріархатом молилися й чимало тих, хто належить до Патріархату Московського.

09 березня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо