Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

У мистецькому заході

17 травня 2014 р. Ігумен Константин (Марченко) та інші ченці монастиря Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату. Світлина з сайта Volynnews.com

Напередодні Міжнародного дня музеїв декан монастирів єпархії і намісник обителі Святителя Миколая Чудотворця в с. Жидичин Ківерецького деканату ігумен Константин (Марченко) з братією взяли участь в акції «Ніч музеїв» у стінах Художнього музею Луцька. Цьогорічне дійство під назвою «...Тоді я веселий, тоді я багатий, як буде серденько по волі гуляти!», присвятили 200-річчю від дня народження Т. Шевченка.

Розпочався захід із молитви за Україну та за спокій у державі. Її відправили на руїнах собору Апостола і євангеліста Йоана Богослова. Звертаючись до присутніх, о. Константин зазначив, що нині українці як ніколи згуртувалися, щоб у країні був мир та єдність.

20 травня 2014 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо