Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Представили книгу пам’яті

29 грудня 2014 р. Під час презентації книги «Майдан і Церква. Хроніка подій та експертна оцінка». Світлина інформаційної служби єпархії

Єпископ Володимир-Волинський Матфей за благословінням митрополита Луцького і Волинського Михаїла взяв участь у презентації книги «Майдан і Церква. Хроніка подій та експертна оцінка». Захід проходив у Східноєвропейському національному університеті ім. Лесі Українки (СНУ).

У виступі владика Матфей порівняв цю книгу із «Повістю врем’яних літ» преподобного Нестора Літописця. Як і той літопис, ця праця буде для нас книгою пам’яті славних сторінок історії нашого народу.

Окрім вікарія, на заході були: проректор з науково-дослідницької роботи Волинської православної богословської академії (ВПБА) священик Ярослав Черенюк, представник редколегії професор Інституту філософії ім. Г. Сковороди НАН України професор Людмила Филипович, інші науковці, викладачі, студенти.

Владика вручив митрополичі благословенні грамоти одній із авторів книги та деканові інституту соціальних наук СНУ Леонідові Кондратику.

Це видання – унікальний змістом та формою збірник аналітичних і документальних свідчень про Майдан зими 2013–2014 років, зокрема в духовно-релігійному плані.

31 грудня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо