Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Платівка різдвяної втіхи

7 грудня 2012 р. Презентація відеодиска «Нова радість стала!». Світлина інформаційної служби єпархії

Відбулася презентація відеодиска «Нова радість стала!» із колядками і щедрівками, записаними торік Волинською держтелерадіокомпанією (ВОДТРК) в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Організатор проекту – єпархіальна телестудія «Собор» (головний редактор Андрій Гнатюк).

Захід, що проходив у Волинській православній богословській академії (ВПБА), очолив митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Учасниками були голова інформаційно-видавничого центру єпархії протоієрей Віталій Собко, проректор з науково-дослідницької роботи ВПБА священик Володимир Вакін, директор творчо-виробничого об’єднання телебачення ВОДТРК Микола Генсецький, представники ЗМІ, студенти.

Мета випуску диска – донести до слухачів різдвяну радість, зазначив владика. А о. Віталій додав, що такий проект у єпархії перший. Він особливий тим, що містить піснеспіви хороших, але мало відомих для загалу церковних колективів.

До відеодиска «Нова радість стала!» увійшло 27 творів у виконанні кліросного хору Троїцького собору (керівник – протоієрей Юрій Хлопецький), хорів його духовенства на чолі з тоді ще архієпископом, а тепер митрополитом Михаїлом та академії (у деяких піснеспівах заспівує сам високопреосвященний), хору «Архангельський глас» регентського відділення ВПБА (керівник Валентина Нідзельська). Звучать як доволі знані народні шедеври, так і рідкісні твори, у тому числі авторські.

Цей альбом, оформлений з добрим смаком (Олександр Більчук, видавництво «Ініціал»), стане прекрасним подарунком на Різдво кожному, хто має телевізора з відеопрогравачем чи комп’ютера: самим собі, похресникам, родичам, колядникам.

Придбати DVD «Нова радість стала!» можна в єпархіальній книгарні «Ключі» (Луцьк, просп. Волі, 2), через сайт Pravoslavia.volyn.ua, у храмах єпархії. Докладніша інформація про доставку за тел.: (050) 339-73-66, (067) 570-57-97.

10 грудня 2012 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо