Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

На Львівщині та Закарпатті

15 вересня 2013 р. У храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці смт Брюховичі Львівської єпархії. Світлина з сайта Gradleva.com

15 вересня митрополит Луцький і Волинський Михаїл та єпископ Володимир-Волинський Матфей взяли участь у Божественній Літургії в церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці селища Брюховичі Львівської єпархії, повідомляє її сайт Gradleva.com. Наших архієреїв запросив митрополит Львівський і Сокальський Димитрій із нагоди візиту Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета й відзначення 1025-ліття хрещення Русі.

А 16–17 вересня владика Михаїл на запрошення єпископа Ужгородського і Закарпатського Кирила був учасником святкування в Закарпатській єпархії 1150-ліття просвітницької місії рівноапостольних Кирила і Мефодія, яке очолив Патріарх Філарет. На сайті Cerkva.info, зокрема, зазначено, що владика Михаїл долучився: у Мукачеві – до молебню вчителям слов’янським на центральному майдані перед пам’ятником цим святим і круглого столу, присвяченому цій даті; в Ужгороді – до богословсько-історичної конференції та побував на концерті місцевого хору «Відгомін».

24 вересня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо