Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

Після перемоги – до храму!

20 вересня 2014 р. Протоієрей Віктор Возняк з добровольцями перед відправкою на Схід. Світлина з архіву священика

Священнослужителі єпархії з благословення митрополита Луцького і Волинського Михаїла й надалі долучаються до відправки новобранців на війну.

16 вересня настоятель парафії Архістратига Михаїла с. Верба Володимирського районного деканату священик Борис Наумчук відслужив молебень за чотирнадцятьох контрактників 51-ї окремої механізованої бригади, подарував образки ангела-охоронця, промовив духовні настанови на ратний труд.

18 вересня священнослужителі Ковельського районного деканату відслужили молебень для воїнів Луцького прикордонного загону, які відправляються в зону АТО. «Сьогодні ми вас закликаємо до любові до Батьківщини і до своїх рідних, заради яких вирушаєте у дорогу», – зазначив протоієрей Володимир Удуд. Ієрей Матвій Олійник подарував армійцям ікону Покрови Божої Матері, освячену воду із джерела Божої Матері, молитовники військовослужбовця та натільні хрестики.

20 вересня любомльський декан і настоятель Свято-Михайлівської громади в райцентрі протоієрей Віктор Возняк взяв участь у відправці п’ятьох добровольців. Він окропив воїнів освяченою водою, подарував молитовники й хрестики, звернувся з душпастирським словом. Священик благословив солдатів на оборону Вітчизни,  висловив надію, що недалекий той час, коли хлопці прийдуть до церкви, аби подякувати Богові за перемогу. Також о. Віктор освятив автомобіль, пожертвуваний для війська місцевим підприємцем.

29 вересня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо