Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини

Вічна пам’ять герою

14 грудня 2014 р. Похорон Ігоря Сливки в луцькому кафедральному соборі Святої Трійці. Світлина інформаційної служби єпархії

У кафедральному соборі Святої Трійці відправили чин похорону Ігоря Сливки – бійця добровольчого полку «Азов», який загинув у зоні АТО. З благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла богослужіння очолив декан протоієрей Микола Нецькар.

«Хай ця молитва, яку ми сьогодні творимо за упокій новопреставленого Ігоря, буде пам’яттю, що воля не дається легко», – зауважив у слові над померлим о. Микола.

Після відправи відбулося громадське прощання з героєм на Театральному майдані. Його прийшли провести в останню путь: голова ОДА Володимир Гунчик, голова облради Валентин Вітер, міський голова Микола Романюк, бойові побратими, рідні та близькі, чимало інших небайдужих.

Похоронили 37-річного Ігоря Сливку на кладовищі його рідного міста Горохова. Поховання провели декан протоієрей Андрій Сидор із місцевим духовенством. В останню дорогу героя провели його дружина, двоє синів, побратими, багато горохівчан.

16 грудня 2014 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо