Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Новини Архів новин

На велике богомілля

13 вересня 2013 р. Священики й миряни з Волині проводять паломництво до чудотворного джерела Божої Матері в урочищі Заглина Львівській єпархії. Світлина з сайта Cerkva-kovel.com.ua

Священнослужителі й миряни єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла 13 вересня взяли участь у прощі до чудотворного джерела Божої Матері в урочищі Заглина Львівській єпархії.

На святкове Богослужіння, яке очолив Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, прибули: єпископ Володимир-Волинський Матфей та 150 паломників – священиків і мирян із парафій Ковельського районного деканату – Святителя Миколая Чудотворця с. Колодяжне (протоієрей Іван Оринчак), Святої Трійці с. Уховецьк (священик Микола Качмар), Великомученика і цілителя Пантелеймона в Люблинці (священик Матвій Олійник), а також із парафії Рівноапостольного великого князя Володимира в Ковелі (протоієрей Віталій Лехкобит).

Як зазначено на сайті деканату Cerkva-kovel.com.ua, дорогою назад богомольці відвідали Свято-Володимирський собор у Червонограді на Львівщині та жіночий монастир Різдва Христового у Володимирі, де ігуменя Марія (Ігнатенко) розповіла про життя в ньому.

А ще до цієї події дві парафіянки люблинецького храму протягом року вишивали хоругву із зображенням Заглинянської Божої Матері та цього Божого дому. Її перед поїздкою освятили і взяли в дорогу.

19 вересня 2013 р.
Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо