Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Газета

НОВЕ ВИДАННЯ – ПОМ’ЯНИКИ

Пом’яник за здоров’я

Кожен православний повинен молитися за здоров’я та упокій своїх родичів, близьких. Громадою молимося за тих, чиї імена читає священик на Відправі. Замовляємо й окремі молебні за живих і панахиди за померлих. Для цього існують пом’яники, або ж поминальники, граматки.

Пом’яник за упокійНещодавно видавничий відділ «Ключі» нашої єпархії випустив нові пом’яники – за здоров’я та за упокій. У чому їх особливість? Вони виготовлені у добротних, довговічних обкладинках, відкриваються своєрідною інструкцією: адже дуже часто парафіяни неправильно заповнюють пом’яники.

Тож придбавши у наших храмах ці видання, Ви матимете свого роду фамільну реліквію, що передаватиметься з роду в рід, і з покоління в покоління лунатиме молитва у християнській родині.

Волин. єпарх. відом.– 2009.– № 8 (57)

25 серпня 2009 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо