Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Газета

УСІ ДОРОГИ – З МОЛИТВИ

Протоієрей Андрій Сидор і учасники гурту-студії «Кобзарик»

Любов МОСІЄВИЧ,
керівник гурту-студії «Кобзарик»

Зразковий аматорський гурт-студія «Кобзарик» створено 16 років тому. Талановиті дітки постійно беруть участь у хресних ходах, масових заходах на центральному майдані Горохова. Дуже приємно, що в численних листах на адресу «Кобзарика» висловлюється спільна думка: цей колектив уніс помітний вклад у відродження духовності України. До глибини душі хвилюють наших шанувальників пісні «Як гарно у храмі Твоїм, Богородице», «Не забудь помолитися Богу», «Від Бога наша пісня, наша мова» та цілий ряд інших. І ми віримо, що до Всевишнього долинають ці ангельські дитячі голоси. Насамперед Йому, нашому Господеві, «Кобзарик» завдячує всіма творчими успіхами.

З часу створення і до сьогодення кожна дорога гурту-студії починається з молитви у Вознесенському храмі Київського Патріархату Горохова, де настоятелем декан протоієрей Андрій Сидор. А це майже 300 діток із містечка та навколишніх сіл. Їх завжди надихали молитва і щире слово отця Андрія. А нещодавно він освятив капітально відремонтоване приміщення для «Кобзарика» в центрі Горохова, у будинку районної бібліотеки, й подарував нам ікону «Свята Трійця». Ми сердечно вдячні отцеві Андрію, а також усім, хто прилучився до того, щоб «Кобзарик» справив новосілля. Адже попереднє приміщення було тісним і аварійним.

Духовні та матеріальні обнови надихатимуть нас до нових звершень. І вони, як і раніше, починатимуться з молитви Богові. Йому – Всевишньому – найбільша наша подяка за те, що турбується за нас. А ми й надалі будемо прославляти ім’я Господнє у віршах і піснях.

До речі, нещодавно о. Андрій відзначав день народження. Кобзарики щиро вітають його, зичать щастя, добра, всіх життєвих гараздів.

Бажаєте, щоб Вашого листа опублікували У «Волинських єпархіальних відомостях»? Якщо у Вас є коментарі з приводу статей або думки, якими Ви прагнете поділитися з читачами, – надсилайте їх до редакції (Градний узвіз, 1, Луцьк, 43025). Будь ласка, зазначайте Ваше ім’я, прізвище, місце мешкання, а також телефон. Листи можуть редагуватися, скорочуватися.

Волин. єпарх. відом.– 2009.– № 10 (59)

24 жовтня 2009 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо