Система Orphus

Сайт нашої Церкви

Сайти нашої єпархії

Наші банери

  • Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату
    Волинська Єпархія Української Православної Церкви Київського 
Патріархату

Лічильники

img Газета

НАРЕШТІ З’ЯВИЛИСЬ!

Віктор ГРЕБЕНЮК

Буклет «Кафедральний собор Святої Трійці у Луцьку»Буклет «Братський Хрестовоздвиженський храм у Луцьку»«Многоуважаемая Елена Владимировна! Во-первыхъ простите за такой скромненькій видикъ. Ей Богу, лучшаго въ Луцке нетъ ни въ одной книжной лавке! Но все-таки это видъ Луцкаго собора», – писав якийсь пан, прибувши до Луцька, своїй шляхетній подрузі сто років тому. Як і тоді, так і упродовж цілого століття, годі було знайти окреме видання про кафедральний собор Святої Трійці. Хіба яку листівку...

І ось нарешті буклет про луцький головний і найвеличніший храм з’явився друком. Його, а також буклет про братську Хрестовоздвиженську церкву, нещодавно випустив видавничий відділ «Ключі» нашої єпархії. Тепер і парафіяни, і туристи можуть ознайомитися з коротким описом історії цих святинь і їхніми особливостями. А сучасні й давні зображення допоможуть у цьому. Тож запитуйте у церковних крамницях.

Волин. єпарх. відом.– 2008.– № 06–07 (43–44)

26 червня 2008 р. Версія для друку
Аудіо

Радіопередача «Благо» 8 листопада 2015 року. Протоієрей Віктор Пушко – про євангельське читання неділі 22-ї після П’ятдесятниці (про багатого і Лазаря). Володимир Клименко – про великомученика Димитрія Солунського (8 листопада).

Скопіювати файл

Радіопередача «Благо» 1 листопада 2015 року. Священик Андрій Хромяк, викладач Волинської православної богословської академії, настоятель парафії Великомученика Юрія Переможця в с. Жабка Ківерецького деканату – про євангельське читання неділі 21-ї після П’ятдесятниці (притча про сіяча).

Скопіювати файл

25 жовтня 2015 р. Слово протоієрея Миколи Нецькара, декана кафедрального собору Святої Трійці, на врученні церковних нагород волонтерам, які допомагають військовослужбовцям у зоні АТО. Аудіо інформаційної служби єпархії.

Скопіювати файл

Усі аудіо